1.POSLOVNA JEDINICA CENGIC VILA 033 716 816

2. POSLOVNA JEDINICA VRATNIK 033 271 190

Pon - Pet: 8:00 - 17:00 / Subota Od 8-16:00h

Radno vrijeme

(0)33 716-816

SERVIS

Kako bi se izbor vašeg Vaillant uređaja potvrdio dugi niz godina kao pravi izbor, ugradnju i servisiranje vašeg Vaillant uređaja prepustite isključivo stručnjacima koji su za to i osposobljeni.
Ovo je posebno važno kada se radi o izboru servisera, jer samo ovlašteni Vaillant serviser smije pustiti vaš uređaj u pogon čime ostvarujete pravo na dvogodišnju garanciju vašeg uređaja od dana prodaje na malo.
Servisne radionice organizirane su na bazi "Ugovora o servisnoj djelatnosti", iz koje proizlaze prava i obaveza ovlaštenih servisera.
Serviseri se školuju i obučavaju putem Edukacijskog centra te tako mogu odgovoriti na sve zahtjeve koje se pred njih postavljaju.
Istima je svakodnevno dostupan izvrsno opskrbljen konsignacijski lager rezervnih dijelova Vaillant, na kojem se nalaze dijelovi za uređaje stare i preko 15 godina (obaveza je imati dijelove za uređaje stare 12 godina od datuma posljednje proizvodnje).
U cilju pospješenja zadovoljstva krajnjih korisnika Vaillant u Bosni i Hercegovini će u narednom periodu početi sa osnivanjem posebne skupine ovlaštenih servisa pod nazivom Vaillant Servis Sistem - VSS.
Danas VSS čini najbolju servisnu organizaciju ne samo na području toplotne tehnike već i šire.

team-2
commercial
POZIV